Home Dermatological Blog Καινοτόμες τεχνολογίες στα αντηλιακά προϊόντα

Καινοτόμες τεχνολογίες στα αντηλιακά προϊόντα

Καινοτόμες Τεχνολογίες στα Αντηλιακά: Ανάλαφρη Προστασία Χωρίς Λιπαρότητα και Λευκά Σημάδια

Τα αντηλιακά είναι απαραίτητα για την προστασία της επιδερμίδας μας από τις βλαβερές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Ωστόσο, πολλοί αποφεύγουν τη χρήση τους λόγω της λιπαρής υφής και των λευκών σημαδιών που άφηναν στο δέρμα οι παλαιότερες κλασσικές φόρμουλες αντηλιακών. Η βιομηχανία καλλυντικών έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου σε αυτόν τον τομέα και έχει εισάγει νέες καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν τα αντηλιακά πιο άνετα και αποτελεσματικά από ποτέ.

Μικροσωματίδια και Νανοτεχνολογία

Μία από τις μεγαλύτερες εξελίξεις στην αντηλιακά είναι η χρήση μικροσωματιδίων και νανοτεχνολογίας. Αυτές οι τεχνολογίες επιτρέπουν τη δημιουργία αντηλιακών που προσφέρουν υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB χωρίς να αφήνουν λευκά σημάδια στο δέρμα.  Συγκεκριμένα, τα μικροσωματίδια και τα νανοσωματίδια του οξειδίου του ψευδαργύρου και του διοξειδίου του τιτανίου είναι τόσο μικρά που γίνονται αόρατα όταν εφαρμόζονται.

Υβριδικές Φορμούλες

Οι υβριδικές φόρμουλες συνδυάζουν τα οφέλη των φυσικών και χημικών φίλτρων UV, προσφέροντας βέλτιστη προστασία και καλύτερη αισθητική εμπειρία. Οι συνθέσεις αυτές είναι ελαφριές, απορροφώνται γρήγορα και δεν αφήνουν λιπαρά κατάλοιπα. Επιπλέον, οι υβριδικές φόρμουλες είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν ερεθισμούς, κάνοντάς τες ιδανικές για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Δείτε ακόμη: Αντηλιακά: Οι διαφορές ανάμεσα σε φυσικά και χημικά φίλτρα

Αντηλιακά Spray και Mist

Τα αντηλιακά σε μορφή spray και mist έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Αυτές οι μορφές εφαρμογής επιτρέπουν την ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος και είναι πολύ εύχρηστες, ιδιαίτερα για χρήση στο σώμα. Επιπλέον, τα ξηρά λάδια σε μορφή mist έχουν αόρατο αποτέλεσμα και προσφέρουν υψηλή προστασία και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Sunscreen Dry Mist SPF50+ Το έχετε δοκιμάσει;

Εμπλουτισμός με Ενεργά Συστατικά

Τα σύγχρονα αντηλιακά δεν προσφέρουν μόνο προστασία από την UV ακτινοβολία, αλλά και περιποίηση της επιδερμίδας, γεγονός που τα καθιστά πολυχρηστικά προϊόντα (2-σε-1) . Πολλά αντηλιακά προϊόντα πλέον περιέχουν συστατικά όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και Υαλουρονικό οξύ, που βοηθούν στην ενυδάτωση και στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Δείτε ακόμη: Φωτογήρανση: Τι είναι, από τι προκαλείται και ποια η σημασία των νέων αντιηλιακών προϊόντων στην αντιμετώπισή της

Η Froika καινοτομεί: Η Τεχνολογία “Silk Touch” στα αντηλιακά προσώπου

Τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Hyaluronic Silk Touch Sunscreens, χάρις στην τεχνολογία 3rd γενιάς ελαστομερών, απορροφούν το περιττό σμήγμα, αφήνοντας στο δέρμα μια ματ και μη λιπαρή αίσθηση. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για καθημερινή χρήση, καθώς είναι εντελώς αόρατα στο δέρμα και το αποτέλεσμα τους είναι ανάλαφρο και μεταξένιο. Ακόμη, είναι ενισχυμένα με ποικίλα ενεργά συστατικά:

  • Φωτοσταθερά φίλτρα που παρέχουν προστασία ευρέος φάσματος ενάντια στην UVUVA & UVradiation.
  • Hyaluronic Acid βιοτεχνολογικής προέλευσης το οποίο ενυδατώνει σε βάθος και αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων
  • Ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά (συνδυασμός των Indanone Ethyl Ferulate Carnosid), που προστατεύουν τα βλαστοκύτταρα & το DNA. Έτσι, προφυλάσσει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση και τη φωτογήρανση.

Συμπέρασμα

Οι νέες καινοτόμες τεχνολογίες στα αντηλιακά έχουν αλλάξει δραστικά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και χρησιμοποιούμε την αντηλιακή προστασία. Η νέα γενιά αντηλιακών είναι ελαφριά, αποτελεσματική και άνετη στη χρήση, προσφέροντας πλήρη προστασία χωρίς τις ενοχλήσεις των παλαιότερων προϊόντων. Επενδύοντας σε αυτά τα σύγχρονα αντηλιακά, μπορούμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας και να απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια και άνεση.

Related Posts

Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για τα καινοτόμα προϊόντα μας! Ακόμα, με την εγγραφή σας λαμβάνετε κάθε μήνα αυτόματα συμμετοχή σε κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά προϊόντα Froika για τη φροντίδα του δέρματός σας!
* Με την εγγραφή σας συναινείτε στους όρους χρήσης
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για τα καινοτόμα προϊόντα μας! Ακόμα, με την εγγραφή σας λαμβάνετε κάθε μήνα αυτόματα συμμετοχή σε κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά προϊόντα Froika για τη φροντίδα του δέρματός σας!
* Με την εγγραφή σας συναινείτε στους όρους χρήσης