ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Κατά τη διάρκεια του 2000, η FROIKA απέκτησε το ISO 9001 από τη γερμανική εταιρεία DQS, ως διεθνή αναγνώριση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία απέκτησε επίσης το ISO 13485 από την εταιρεία TUV, ένα διεθνώς συμφωνημένο πρότυπο που καθορίζει απαιτήσεις για διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας, παρέχοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσει τις βέλτιστα χρησιμοποιούμενες κατασκευαστικές πρακτικές, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρεία να παράγει πλέον και ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Eπιπλέον απέκτησε το ISO 22716 το οποίο αφορά την δυνατότητα παραγωγής, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης καλλυντικών προϊόντων.

Πρόσφατα, η εταιρεία, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς και των συνθηκών, ξεκίνησε την παραγωγή απολυμαντικών-αντισηπτικών προϊόντων.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Αφού το προϊόν είναι καλά τυποποιημένο στο Ερευνητικό μας Εργαστήριο, η διαδικασία παραγωγής αρχίζει με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας. Υπήρξε σημαντική επένδυση σε νέους εξοπλισμούς υψηλής τεχνολογίας:

  • Αναδευτήρας κενού
  • Μηχανές πλήρωσης
  • Μηχανές τιτλοφόρησης
  • Φούρνος αποστείρωσης
  • Αυτόματη μηχανή πλήρωσης σωληναρίων

που επιτρέπει στην εταιρεία να παράγει δερματολογικά και οδοντιατρικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς.
Η φαρμακευτική αγορά και οι αυστηροί κοινοτικοί και διεθνείς κανονισμοί, γνωστοί ως διαδικασίες που καθορίζονται πλήρως από τις ορθές παρασκευαστικές πρακτικές (Good Manufacturing Practices – GMP). Κατά τη διάρκεια του 2000, η FROIKA απέκτησε το ISO 9001 από τη γερμανική εταιρεία DQS, ως διεθνή αναγνώριση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Πιο πρόσφατα απέκτησε και το ISO 22716.